UREA 10%

10% ureaa sisältävä voide. Tehokkaasti ihoa kosteuttava, erityisesti diabetes ja psoriasis iholle

Sisältää: AQUA, UREA, CAPRYLIC/CAPRIC TRICLYCERIDE, SORBITOL, CETYL ALCOHOL, GLYSERYL STEARATE, POLYGLYCERYL-3 METHYLGLUCOSE DISTEARATE, DICAPRYLYL ETHER, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, FUCUS VESICULOSUS EXTRACT, CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL, TOCOPHEROL, CERA ALBA, ALLANTOIN, XANTHAN GUM, FARNESOL, PERSEA GRATISSIMA OIL, HIPPOPHAE RHAMNOIDES FRUIT OIL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL,POLYGLYCERYL-6 CAPRYLATE, POLYGLYSERYL-3 PALMITATE, USNEA BARBATA EXTRACT, ASCORBYL PALMIATE, LECITHIN, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE

Allergisoivat ainesosat: VESI, UREA, SORBITOLI, RUSKOLEVÄUUTE, SAFFLORIÖLJY, MEHILÄISVAHA, AVOKADOÖLJY, TYRNIÖLJY, AURINGONKUKKAÖLJY, JÄKÄLÄUUTE, PALMUÖLJY