Teepuuöljy voide

Teepuuöljyä ja islanninjäkälää sisältävä voide. Kosteuttaa ja lievittää ihoärsytyksiä. Erityisesti rasittuneelle iholle.

Sisältää: AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PRUNUS AMYGDALYS DULCIS OIL, GLYCERYL STEARATE, POLYGLYCERYL-3 STEARATE, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, BETAINE, GLYCERIN, TOCOPHEROL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, CETEARYL ALCOHOL, GLYCINE SOJA OIL, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, XANTHAN GUM, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, POLYGLYCERYL-6 CAPRYLATE, POLYGLYCERYL-3 PALMITATE, USNEA BARBATA EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, LECITHIN, SODIUM HYDROXIDE, LEVULINIC ACID, P-ANISIC ACID, SODIUM LEVULINATE, LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL, CITRONELLOL

Allergisoivat ainesosat: VESI, MANTELIÖLJY, KAAKAOVOI, JOJOBAÖLJY, LAVENTELIÖLJY, SOIJAÖLJY, ARNIKANKUKKAUUTE, TEEPUUÖLJY, KSANTAANIKUMI, AURINGONKUKKAÖLJY, JÄKÄLÄUUTE, ROSMARIININLEHTIUUTE, LERSITIINI, LIPEÄ, LEVULIINIHAPPO, BENTSOEHAPPO, LINALOOLI