Hornhaut

Hoitovoide kovettumille. Sisältää jojoba- ja manteliöljyä, sekä luonnollista salisyylihappoa. Pehmittää ja normalisoi kovaa, halkeilevaa ihoa.

Sisältää: AQUA, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, SORBITOL, GLYCERYL STEARATE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, POLYGLYCERYL-3 STEARATE, SALICYLIC ACID, CERA ALBA, CETEARYL ALCOHOL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL, ABIES SIBIRICA NEEDLE OIL, SALIX ALBA BARK EXTRACT, SPIRAEA ULMARIA EXTRACT, TOCOPHEROL, XANTHAN GUM, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, SODIUM HYDROXIDE, LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL, CITRONELLOL

Allergisoivat ainesosat: VESI, GLYSEROLI, MANTELIÖLJY, SORBITOLI, JOJOBANSIEMENÖLJY, SALISYYLIHAPPO, LAVENTELIÖLJY, ROSMARIININ LEHTIÖLJY, MÄNTYÖLJY, HOPEAPAJUNUUTE, MESIANGERVOUUTE, KSANTAANIKUMI, ALUMIINIMAGNESIUMSUOLA, NATRIUMHYDROKSIDI,